divendres, 2 d’abril de 2010

Tic Tac

El temps córrer que vola!
Sense adonar-nos compte ja ha passat un semestre. Un semestre!!!! Ostres, com passa el temps!
Aquest any ha estat per mi molt intens. He conegut molta gent: elles, ses fabuloses elles! ses meues companyes de classe (i, Josep, no te discrimin, però clar, si no t'importa, rallarem en femení, estàs en el pack!) i també he après moltes noves perspectives sobre l'educació, evidentment! I no m'oblit dels professors!! Alguns més genials que d'altres, alguns que es creuen saber-ne més que els altres... Tots ens han aportat, a la seva manera, diferents perspectives en aquest aprenetatge (hem ben aprofitat de criticar-los! jeje).
El temps també m'ha passat volant a casa: ses meves filles estan a punt les dues de fer anys! Na Victòria 6 i na Gemma 2. I quasi, ni me n'he adonat... Són ses meues princeses... tan belles i dolces... tan fresques i jovenetes... no m'imagin sa meva vida sense elles. Ara ja NO. Les necessit tant o més com elles a jo. He après a crèixer amb elles. Som una altra persona des que les tenc. Els infants mostren moltes coses, sobretot mostren a ESTIMAR. I jo, me les estim amb locura. Recoman, des del meu cor, aprendre a ESTIMAR com ho fa un infant: amb molta dolçura, amb molta alegria, amb molt d'amor. I açò no és tant fàcil com sembla.
Ens queda molt per aprendre encara.

Article "El número de inmigrantes en las aulas de Menorca ha caído durante el curso por primera vez"

El que en puc treure de positiu d'aquest article és que tot i que ha baixat el número d'immigrants a les aules, les escoles estan més preparades i tenen més recursos per acollir a aquests infants nouvinguts. A més la creació de noves infraestructures gràcies a aquest aconteixament és més real. És cert, idò, que no s'ha de baixar la guàrdia, sinó aprofitar per millorar el que ja tenim.
També cal dir que les crisis provoquen aquestes coses, sobretot per la gent que no té recursos i que es mou cercant noves sortides. La qüestió és " Qui provaca aquesta crisi?" No són, de ben segur, els immigrants. Com hem vist aquesta setmana, Jaume Matas, l'antic president del Govern Balear, ha estat jutjat per corrupció. Per tant, si açò no passés, potser molta gent no caldria tampoc que immigrés. Vivim en una societat que per naturalesa és injusta.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...