dijous, 7 de juliol de 2011

Els blogs de les meves companyes

Comentar el blog d'una companya és una de les activitats proposades des de la tutoria per aquest curs 2010-11.
En primer lloc, crec que el més destacable de tot és la GENEROSITAT de totes elles de compartir els seus coneixements, la seva creativitat, amb tota la comunitat internauta.
A més, tots els blogs de les meves companyes tenen alguna cosa especial. Per mi, són un racó on recórrer per obtenir informació variada i trobar-la fàcilment. Són llocs de consulta, ja que el que elles publiquen moltes vegades són percepcions sobre la teoria, o recursos i estratègies que hem treballat a l'aula amb un llenguatge planer i entenedor, proper. I evidentment, cada un amb el seu estil: algunes que de tant ràpid que escriuen mai repassen l'ortografia o l'expressió, les altres amb l'interès de fer el blog més curiós, polit, unes altres que hi posen les coses perquè s'han de posar i ja està, unes altres que el volen fer més intuitiu i accessible, etc. Algunes que hi tenen més interés i després el perden... Tot això depèn en gran mesura de la quantitat de feina que tinguem acumulada! Treballs, exàmens... que ens treuen temps per tal de polir el blog. De vegades és simplement que no sabem prou bé que posar-hi.
Em resulta força difícil destacar-ne un, ja que totes les que hi estem treballant i hi posem el nostre granet d'arena, volem fer-ho bé i procurem fer uns mínims. I no per això s'ha de desmeritar.
Tots els blogs, el meu blog, són evidentment millorables! Com més trucs blogaires saps, més coses poses o fas al teu blog. De vegades, però, és tant difícil posar aquella foto que tu has triat per l'entrada del blog allà on tu vols! I la lletra, uff, la faries més gran i la canviaries de color i potser empraries una altra tipografia i ... després de passar-t'hi mitja hora el resultat no és el que desitjaves! I això és desesperant!!
Supòs que la paciència aquí és de vital importància, ja que sinó, mai de provaríem de fer res al blog.
Per tant, gràcies a totes les que us esforçeu amb el blog i us baralleu amb blogger per tal de compartir el vostre saber!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...