dilluns, 19 de desembre de 2011

Obrim!!!

Divendres dia 16 de Desembre fou un dia especial! Vam inaugurar la nostra exposició de tots els treballs més significatius que hem fet durant la carrera. Molt de temps i esforç que hem dedicat aquestes darreres setmanes a fer-ho possible. La Seu de Menorca de la UIB ha quedat preciosa!
Els professors que hem tingut fins ara han quedat meravellats, alguns no es creuen que encara es poguin fer aquestes coses i la majoria ens ha felicitat per la feina feta.
Ens ha costat però portar-la a terme, tot i els esforços del nostre tutor Pere Alzina, ja que en un principi gaudíem de un pressupost que potser no tindrem al final o estarem més d'una any en tenir-lo. Les pegues que ens han posat per penjar el material a les parets i dificultats que no haríem d'haver tingut tot i que ens van aprovar el projecte des de la UIB.
Crec que és un gran exposició.  Que si els mestres, amics, professionals de l'educació, i estudiants que la visiten hi dediquen una estona a mirar, llegir, tocar, veure els vídeos... se'n poden anar amb un bon feix de recursos i estratègies innovadores i valors vells i nous, i, sobretot, carregats d'il·lusió.
Aquí teniu un petit tast del que hi ha a Obert per Alegria.
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...