dimecres, 22 de febrer de 2012

PRÀCTIQUES A E.I. MUSSOL

I a la fi hem començat pràctiques la primera generació de grau! 
Estic molt contenta i motivada. Crec que he tingut molta sort, tant amb el centre com amb l'aula.
Estic a una classe de nadons que només amb tres dies ja m'han mostrat del que són capaços i que els reptes s'aconsegueixen dia a dia! La meva tutora és un tresor, aprendré moltíssim d'ella!
L'aula és molt acollidora i quan entra una mica de sol ja hi fa caloreta. Té un gran finestral per on entra molta llum natural. També compte d'espai ampli i sense barreres arquitectòniques, on podem veure beníssim a tots els infants mentre feim un canvi de bolquer o donem de menjar a algun.
Tenen jocs de tot tipus que els permeten moure's, adquirir noves experiències, diferents tactes,.... Però sobretot cobrim les seves necessitats bàsiques i els donem molt d'afecte. 
A l'escola les mestres s'han format amb l'educació lenta i es nota moltíssim a l'aula de nadons. Cada fillet és un món i cada un té un ritme diferent que hem de respectar al màxim, sense deixar d'oferir-li nous reptes per a què ell mateix es reguli i es desenvolupi. 
D'aquestes experiències en sentireu a xerrar molt més, no us preocupeu! Ja us ho faré arribar!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...