dimarts, 24 d’abril de 2012

Un llibre d'Identitat

El llibre del fillet és un llibre de la història de cada infant de l'escola. És un llibre que es fa entre família i escola. La família posa fotos de quan el petit va néixer, quins són els seus avis, cosins, que fan duran les festes, vacances... L'escola posa fotos d'aquelles activitats que han duit a terme durant el curs: psico, experimentació, etc.
A principi de curs a l'aula dels fillets del cel es dóna el llibe de l'infant buit (els pares paguen aquest llibre), per a què la família faci la portada, l'ompli amb les primeres imatges. Al cap d'un temps l'han de dur a escola amb fotos i la tutora el va omplint amb aquelles activitats més rellevants o conquestes del petit o festes que han celebrat a l'escola... Per Nadal se'l tornen endur per veure'l i posar el que han fet durant les vacances i així cada trimestre.
Quan acaben el primer cicle d'educació infantil, els infants tenen un bon recull de la seva identitat i història d'aquests tres primers anys de vida. 
La veritat és que és una feina molt guapa, ja que quan l'infant és més gran pot veure el que va fer quan era petit, qui eren els seus antics companys i mestres, quines coses li agradava més fer a l'escola, etc. 
És tot un llibre d'Identitat de l'infant i crec que a Ciutadella el fan a totes les escoletes infantils.
El següent llibre és el de la meva filla petita Gemma. És molt llaaaarg i encara l'hem d'acabar! Na Gemma té moltes fotos i molta història que explicar! Mirar-lo és tot un goig per ella, veure quan era una filleta del cel, els primers experiments, els seus companys i mestres! En tenim un també de la nostra filla major que vam fer ja fa set anys. Per tant, és una pràctica consolidada a les escoles.
Esper que us agradi!


Llibre fillet
View more documents from MRURIS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...