dimecres, 26 de setembre de 2012

Assignatura: Mitjans i Recursos Tec. en el Procés d'Ensenyament-Aprenentatge en la P.I.

Aquesta és una de les noves assignatures d'aquest curs. Tractarem diversos temes sobre mitjans i recursos tecnològics en el procés d'ensenyament i aprenentatge en l'educació: blogs, wikis, edició d'imatge i so, etc. Tot i que també aprendrem a nivell teòric tots aquests conceptes de què tracten, d'on vénen, aplicacions... A part d'obrir o publicar al blog també obrirem un blog a nivell de grupal, per anar vegent com ens organitzam i planificam l'assignatura. 
Un dels primer vídeos amb els que ens han presentat l'assignatura na Núria, ha estat la presentació que fa Jordi Adell a Edu+Tic abans de fer les seves ponències. Aquí us el deix, ja que és prou interessant visualitzar-lo. 


Setmana a setmana anirem creant material en les diferents pràctiques que posteriorment penjarem al blog. Esper que siguin interessants i us ajudin a enriquir els vostres coneixements sobre les TIC's i el seu ús o aplicació a les aules com a recursos visuals, de comunicació... ja sigui amb els infants, els docents o amb les famílies, com a xarxes socials d'intercanvi i enriquiment. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...