dijous, 8 de novembre de 2012

BIMARC's HOME

Bimarc's Home és una aplicació infantil creada per l'empresa de Pipilapps, ubicada a Barcelona. És una app en la que he tingut el plaer de col·laborar i aportar, però sobretot aprendre del treball en equip, de factors tècnics, d'il·lustració, d'esperes... He de dir que m'he sentit molt còmode i molt respectada per n'Omar Flores, qui ha fet possible aquesta història, ha invertit diners, temps, cordinació, música... enhorabona. Des d'aquí agraïr-li la seva confiança.
És una app primerenca. Ahir la vaig provar. Hi vaig jugar i la veritat és que des del meu punt de vista hi ha alguns aspectes encara per millorar o canviar, però també crec que serà una app educativa amb un gran potencial i que ens permetrà augmentar el nombre de jocs realitzats dins la casa. 
Tal i com diem en els crèdits de la app hem tingut molt en compte el moment evolutiu del petit i la seva vida quotidiana, el seu dia a dia. És per això que hem contextualitzat el joc en una casa on l'infant principalment podrà realitzar jocs matemàtics molt senzills d'ordenació i classificació, que l'ajudaran en el desenvolupament d'estructures fonamentals de la lògica i establir nous esquemes. De vegades, els jocs més simples són els que funcionen millor. 
Així idò, podem dir que l'infant podrà triar un company amb el que s'identifiqui i realitzar activitats dins un context d'acolliment i seguretat: la casa i junts resoldre els diferents "problemes" quotidians. 

La il·lustradora és n'Aroa Vivancos, també dissenyadora gràfica, que amb molt d'encant i senzillesa ha creat uns dibuixos entrenyables i encantadors.
La app encara no ha sortir eh! L'hem de revisar entre l'equip i experimetar una mica més, un poc de paciència! Ens podeu trobar també al facebook: https://www.facebook.com/BimarcsHome
He de dir que és una app que de moment serà per ipad i iphone, esper que poc a poc podem treure-la per altres sistemes operatius tals com Android. 
També és una app en la que podeu triar tres idiomes: català, anglès i castellà. Pensau que els infants són com esponges, qualsevol idioma els va bé!

Salut i ventura!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...