dimecres, 22 de febrer de 2012

PRÀCTIQUES A E.I. MUSSOL

I a la fi hem començat pràctiques la primera generació de grau! 
Estic molt contenta i motivada. Crec que he tingut molta sort, tant amb el centre com amb l'aula.
Estic a una classe de nadons que només amb tres dies ja m'han mostrat del que són capaços i que els reptes s'aconsegueixen dia a dia! La meva tutora és un tresor, aprendré moltíssim d'ella!
L'aula és molt acollidora i quan entra una mica de sol ja hi fa caloreta. Té un gran finestral per on entra molta llum natural. També compte d'espai ampli i sense barreres arquitectòniques, on podem veure beníssim a tots els infants mentre feim un canvi de bolquer o donem de menjar a algun.
Tenen jocs de tot tipus que els permeten moure's, adquirir noves experiències, diferents tactes,.... Però sobretot cobrim les seves necessitats bàsiques i els donem molt d'afecte. 
A l'escola les mestres s'han format amb l'educació lenta i es nota moltíssim a l'aula de nadons. Cada fillet és un món i cada un té un ritme diferent que hem de respectar al màxim, sense deixar d'oferir-li nous reptes per a què ell mateix es reguli i es desenvolupi. 
D'aquestes experiències en sentireu a xerrar molt més, no us preocupeu! Ja us ho faré arribar!dijous, 16 de febrer de 2012

Segon Congrès de APRENDEMOS TODOS

QUÈ AFORTUNATS SÓN ELS MESTRES MADRILENYS! Poder gaudir de congressos com aquest que APRENDREMOS TODOS oferta pels ensenyants tractant temàtiques diferents que ens preocupen a tots a l'escola!
Un cançó amb força, un vídeo captivador, i un missatge esperançador, creatiu, emocinal, vital, competent... què més podem demanar?dimecres, 15 de febrer de 2012

El darrer examen, el darrer esforç!

Tan sols ens queda un examen i ja haurem acabat el primer semestre de tercer d'Educació infantil. És l'examen que més hem preocupa: matemàtiques. Sempre ha estat d'aquelles assignatures pendents, que mai les acabes de trobar el punt per on entrar-hi... en fi. Una imatge clarificadora per a què sapigueu com em sent-ho! 
Il·lustració d'Alex Dukal (2005)
Després d'aquest.... pràctiques...!!! I és que no me les puc treure del cap! Per això deix escapar tots els nombres que hi tenc per anar pensant amb el què, el com, amb qui podré fer tot el que tenc pensat per l'aula de nadons a la que faré pràctiques. M'enteneu, no? Si el que faré serà apropiat, si seré ben acollida a l'escola, si... si... si.... si m'agradarà! MOLT!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...