dimecres, 26 de setembre de 2012

Assignatura: Mitjans i Recursos Tec. en el Procés d'Ensenyament-Aprenentatge en la P.I.

Aquesta és una de les noves assignatures d'aquest curs. Tractarem diversos temes sobre mitjans i recursos tecnològics en el procés d'ensenyament i aprenentatge en l'educació: blogs, wikis, edició d'imatge i so, etc. Tot i que també aprendrem a nivell teòric tots aquests conceptes de què tracten, d'on vénen, aplicacions... A part d'obrir o publicar al blog també obrirem un blog a nivell de grupal, per anar vegent com ens organitzam i planificam l'assignatura. 
Un dels primer vídeos amb els que ens han presentat l'assignatura na Núria, ha estat la presentació que fa Jordi Adell a Edu+Tic abans de fer les seves ponències. Aquí us el deix, ja que és prou interessant visualitzar-lo. 


Setmana a setmana anirem creant material en les diferents pràctiques que posteriorment penjarem al blog. Esper que siguin interessants i us ajudin a enriquir els vostres coneixements sobre les TIC's i el seu ús o aplicació a les aules com a recursos visuals, de comunicació... ja sigui amb els infants, els docents o amb les famílies, com a xarxes socials d'intercanvi i enriquiment. 

diumenge, 23 de setembre de 2012

Començam quart!

Ja que començam el darrer curs de la carrera, m'ha semblat apropiat fer un nou pas amb el blog, no tan sols a nivell de disseny (amb el que he gaudit de l'ajuda d'en Pepe), sinó també que crec que ja és el moment de canviar el títol del blog i personalitzar-lo, madurar-lo, dónar-li un nou sentit sense perdre de vista l'etapa educativa per la que m'estic formant.
"De grapes...pas a pas en l'educació" és el nou títol del meu blog. De grapes, perquè com un fillet del cel que comença a adquirir desplaçament, me sent jo en el camp de l'educació després de tres anys de carrera, per sort els infants aprenen a caminar molt abans! 
Il·lustració de Oreli Gouel
Pas a pas en l'educació, ja que tenc encara molt a aprendre d'aquest meravellós món en el que estic submergida. 
Començam el darrer curs. Un curs que com el passat es presenta replè de feina, de pràctiques i marcat per les retallades, tot i que crec que com a estudiants no hem de perdre encara l'optimisme i les ganes de construir nous camins per a l'educació. 
Esper que el canvi us agradi! Bon inici de curs!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...