dilluns, 4 de febrer de 2013

Si fós....

Aquest semestre a la UIB també hem treballat la Poesia per a l'Educació Infantil. Hem treballat diversos aspectes: anàlisis, autors, teatre, dicció... fins hi tot hem fet un muntatge poètic.
El més interessant, però, ha estat preparar un projecte de poesia per a una aula d'Educació Infantil. El meu grup (na Montse, na Maria i na Carol), per tal de situar als infants en el context, vam un escollir un conte que es diu Si fuera..., de la il·lustradora Mónica Gutiérrez Serna (http://www.mogutierrezserna.com/monica_gutierrez_serna.html), editorial Anaya, 2007. És una il·lustradora amb una llarga experiència i galardonada amb varis premis. Doctora en Belles arts a la Complutense de Madrid.
És un conte que treballa les comparacions i la poesia visual i crèiem que era una bona idea partir d'aquest i llavors vam establir diferents activitats per tal que els infants pugui rebre, fer i dir poesia, com una part elemental en l'educació infantil. Algunes d'elles: racó de la poesia, tresors poètics (recull de poesies), maleta viatgera dels somnis entre família i escola...
Us deix el muntatge que vam fer del conte. El vídeo no mostra totes les animacions que es van fer en powerpoint, però al manco es sent i queda mitjanament polit. Esper que us agradi! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...