dilluns, 15 de juliol de 2013

Nou Frebbie! Rodes de Multiplicar

Tachán! Us present les rodes de multiplicar! Si, ja sé que a infantil no arribam a tal pensament abstracte! Les he dissenyat per la meva filla major que enguany ha acabat 3er de Primària. Del que es tracta: doncs són unes rodes divides en porcions que cada una conté els resultats d'una de les taules de multiplicar. Llavors tenim unes gafes d'estendre que tenen la multiplicació sense el resultat. Així, idò, l'infant ha d'anar posant la multiplicació al resultat corresponent, ja sigui de manera aleatòria com ordenada. És una excel·lent manera d'aprendre lúdicament les taules i repassar-les. Es pot emprar també com a activitat d'avaluació.
Una altra cosa interessant que treballem d'aquesta manera és la motricitat fina, que durant els cursos escolars els docents van perdent l'interès per treballar-la, donant més importància als continguts acadèmics. No hem d'oblidar que són habilitats que cal treballar al llarg de la vida.
Ah! Haureu de comprar les gafes d'estendre! jo he aferrat les multiplicacions amb silicona i a més ho he plastificat tot per tal que sigui més perdurable. 
Aquí us podeu descarregar el pdf amb les rodes i les taules de multiplicar! Aleeee, a comprar 100 gafes d'estendre!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...