dimecres, 13 de novembre de 2013

Les emocions

Arrel del taller Les emocions eduquen! que he iniciat aquest curs, he recopilat un munt d'informació variada que he separat en tres blocs: marc teòric, un marc pràctic i estratègies educatives. És clar que ho he preparat per les escoles i de manera molt visual i senzilla. 
Us aniré penjant làmines (imatges) sobre les emocions primàries principalment i poc a poc anirem ampliant. Aquestes ja les he anat passat als tutors amb els que m'he reunit abans de fer les sessions, ja que com els he remarcat, no vull anar a fer sessions que no tenguin cap significat pel grup/aula. Cada aula té les seves necessitats i cal treballar des d'aquí.
La informació l'he extreta de diversos autors, entre ells Daniel Goleman, Sílvia Palou, Pepa Horno, Bisquerra, etc... I també m'ha ajudat molt els projectes de final de grau de les meves companyes de la UIB. He procurat resumir aquells aspectes més destacables i que crec que cal fer més incís. 
Les imatges les trobareu totes al meu Pinterest: http://www.pinterest.com/mruris/illustradors-illustration/. Allà trobareu la font i l'autor.
Avui us deix amb la importància que tenen les emocions, quines són les emocions primàries i l'emoció més important de totes: l'amor. Us les podeu descarregar gratuïtament!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...