dissabte, 15 de febrer de 2014

Menjacabòries!

Aquest passat divendres vaig fer un taller sobre LA POR a un grup de 5è d'E.I. a l'escola de Pintor Torrent. El grup ja havia treballat molt sobre aquesta emoció i la qüestió era trobar una estatègia que els funcionés prou per tal de gestionar-la. Per açò que vam crear MENJACABÒRIES. I què són? Doncs són uns personatgets que ens escolten, que els podem explicar les nostres pors, els nostres problemes abans de dormir-nos i així poder dormir tranquils. La idea sorgeix del llibre Menjacabòries, d'Anthony Browne, ed. Kalandraka. Un llibre entrenyable! Tracta d'un fillet que sempre està preocupat i que li costa molt dormir.... un dia que va anar a dormir a ca s'àvia aquesta li va donar uns menjacabòries. Dormir uns quants vespres l mar de bé. Però de repent un dia es va començar a preocupar de nou, perquè va pensar que si només explicava els seus problemes als menjacabòries aquests també estarien preocupats i.... va trobar una manera per aquè els seus menjacabòries també dormissin bé. I no us cont el final, perquè el millor és que us el compreu!!!! 
Doncs, la tutora tenia preparat tot el material per fer menjacabòries: pals de gelat amples, ulls dels que borinen, celos decorats (washitapes) goments, rotuladors, llanes... tot a punt per poder fer cada infant el seu menjacabòries! No us encanten?

A més, com que ja havia anat a aquesta aula a contar el Monstre de colors, un infant em va fer un regal ben especial i polit:

 I és que són uns artistes!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...