dijous, 25 de setembre de 2014

Nou curs, nous reptes

Sempre he pensat que ens equivocam celebrant cap d'any el Gener! Hauria de ser el Setembre!!! I és que és quan esteim frescos de les vacances i ens planifiquem l'any, organitzam les activitats, quadram horaris... I comença el curs escolar!!! Idò bé, aquest curs faré feina al CEIP Sa Graduada de Maó! No esperava poder fer feina per l'administració pública encara, però ha succeit i estic molt i molt contenta. Ho he d'aprofitar i aprendre molt.
Aprofit l'entrada, no només per desitjar-vos bon curs, també per fer-vos un un parell de recomanacions per treballar seguir treballant l'educació emocional. Sabeu que també faig el Taller Educant les Emocions del programa Obrint Portes de lAjuntament de Ciutadella. Per tant, renovar-se és vital per tal de millorar la meva tasca. Enguany seguesc enimorada dels contes, que ens ofereixen infinitat de situacions que podem explotar a través d'activitats a l'aula. Doncs bé, tenc feina d'embarc de crear material i enguany partiré dels següents contes:

LA INCREÏBLE HISTÒRIA DEL NEN MENJAPARAULES: És una història entranyable de l'editoral Babulinka books que a més ofereix pautes per treballar les emocions a casa. Tracta sobre un fillet que és menjava les paraules i que a més li succeien fets segons la paraula que es menjava... Ja us mostraré el material que estic preparant. També recomanar-vos l'Associació Elna, especialitzada en educació emocinal i que ha supervisat aquest conte: http://www.associacioelna.com/.


CRÈIXERCONTES: 10 contes per fer-se gran! de l'editorial Parramón. Un llibre que també he adquirit fa poc. Conté 10 contes plens de màgia sobre autonomia i.... i no vull dir res més, perquè és tant polit que crec que l'heu de comprar o esperar al material que vagi creant! Evidentement, hi ha contes que NO deixaré de banda, com és Monstre de Colors d'Anna Llenas. Però, i tot xerrant d'Anna Llenas, faré servir el seu nou llibre Diario de las emociones, replè de recursos i creativitat que permet tant a ADULTS com infants conèixer les emocions. Us enllaç la pàgina web d'Anna Llenas, on també hi trobareu recursos gratuïts: https://annallenas.wordpress.com/


I si en trob algun pel camí, tranquils, que també els posaré al blog!

Salut i bon curs!!!!


Què passaria si un dia un nen es mengés la paraula alegria? I la paraula por? I si decidís no menjar-se’n cap? - See more at: http://babulinkabooks.com/libros-y-regalo-descargas/la-increible-historia-del-nen-menjaparaules/#sthash.oxd8GkTD.dpuf
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...