diumenge, 14 de febrer de 2016

JORNADES D'EDUCACIÓ EMOCIONAL

Aquest cap de setmana hem gaudit de les JORNADES D'EDUCACIÓ EMOCIONAL organitzades pel CEP de Menorca. Unes jornades força eclèctiques, amb ponència del Dr Bisquerra sobre EMOCIÓ I MOTIVACIÓ i tallers varis: des de Focusing, passant per Neuroeducació fins a Titelles. El ventall ha estat ample i la possibilitat d'escollir taller també, amb gran varietat de ponents: David Bueno, Betlem Gomila, Mercè León, Rafel Bisquerra, Fernando Tobias, Raúl Genovés, Tomeu Barceló... i jo! 
He tingut la sort de fer de ponent i d'assistent! Ambdues coses m'han permès un gran aprenentatge en molts sentits: 
Pel que fa a les EMOCIONS: la por a no estar a l'alçada, a xerrar en públic (no és una tasca fàcil!) He après controlar els nirvis! Però una volta comences, i veus la resposta de la gent, creixes dos pams. I dos pams tornes enrera quan pots fer d'assistent i passar per un més... És màgic. I màgic és el reconeixement de la gent. Molt agraïda per totes les felicitacions, és molt gratificant.  
Pel que fa a les relacions (els fils invisibles): m'he sentit acollida per la gent que em coneix, tornar a veure companyes de feina ha estat molt gratificant, també he tingut l'oportunitat de conèixer persones de tota l'illa, conèixer ponents que tens com a referents i admirar-los encara més... El tresor de les relacions! 
Pel que fa a la organització: he après a gestionar el temps! Sobretot quan es va en retard! I córrer, córrer per arribar abans que tothom per acabar de preparar l'aula! Córrer per treure els nirvis... 
Pel que fa als tallers: adonar-te que moltes de les coses que els pontents referents han anat dient, explicant, mostrant, ensenyant... les he integrat inconscientment al meu propi taller i açò és una satisfacció: fer conscient l'inconscient. Potser no ho he fet tant malament.
Pel que fa a les paraules: LA MIRADA, INCLUSIÓ, PERTINENÇA, COMUNITAT, INFÀNCIA, DESETIQUETAR, IDENTITAT, COMUNICACIÓ, COOPERACIÓ, RELACIÓ, ACOMPANYAR... i en podríem dir moltes més! 
Gràcies al CEP de Menorca per aquestes jornades, he après enormement! I per la confiança amb jo.  
Només hem queda penjar el powerpoint que vaig presentar, ja que molts assitents me'l van demanar, aquí el teniu.

Esper haver omplert algun calaix de sastre! gràcies a tothom :D


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...